razendsnel uw bakplaat vullen

Met de poffertjes dispenser van pannenkoekbakmachines.nl kunt u razendsnel uw bakplaat vullen. De langwerpige trechter die gevuld is met beslag, stroomt het beslag rij voor rij in de holtes op de pofferplaat. In de trechter zitten uitstroomgaten. Deze uitstroomgaten zijn afgedicht met een dikke conische stang.

Door het lichten van de stangen gaan alle openingen tegelijk open en stroomt het beslag rij voor rij in de holtes op de pofferplaat, zeer doeltreffend. De dispenser is makkelijk te bedienen waardoor ook minder ervaren personeel op een prettige manier poffertjes kan ‘bakken’. Dit zal ook de capaciteit verhogen. Door een uitneembaar mechanisme is het geheel makkelijk schoon te maken.

Daarnaast is het ook mogelijk om de dispenser te voorzien van uitneembare koelplaten. De koelplaten zorgen ervoor dat het beslag langer op de juiste temperatuur blijft.

Neem contact met ons op

specificaties

  • Pannenkoekbakmachines.nl kan de poffertjes dispenser met en zonder bakplaat leveren.
  • De standaard bakplaat is voor 100 poffertjes (10×10).
  • Het is mogelijk om de dispenser op maat te maken en eventueel uit te voeren met extra gewenste aanpassingen.
Poffertjes dispenser

naast de koelton – beslagkoeler
nog andere mogelijkheden

Wij staan voor u klaar

Vragen over onze producten of op zoek naar een passende offerte. Neem vooral contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen