Op maat gemaakt Poffertjes fornuizen

Wil je op professionele wijze Oudhollandse poffertjes bakken voor jouw horecagelegenheid, braderie of pretpark? Dan ben je bij Pannenkoekbakmachines.nl aan het juiste adres.
Wij bouwen en leveren poffertjes fornuizen van 60 tot wel 240 doppen. Hierbij zijn verschillende opties en combinaties mogelijk. Of je nu een tafel- of op zichzelf staand model wilt. Wij maken het op maat voor je. Standaard wordt een zwarte bakplaat geleverd, maar ook een koperen plaat is mogelijk. Deze maken we dan in eigen huis op maat voor je. Daarnaast zijn de fornuizen leverbaar in elektrische, propaan- of aardgas variant. Zoals je ziet personaliseren wij het fornuis graag naar jouw wensen en bakwijze.

Koperen bovenplaat

De bovenplaat van ons fornuis is van koper, wat zorgt voor een goede en constante warmte. We voeren de bovenplaat uit met diepe doppen, zodat de poffertjes optimaal garen.

Poffertjes dispenser

Wil je de bakplaat snel en gelijkmatig vullen en zo de capaciteit van je bakplaat verhogen? Dan kan je het poffertjes fornuis voorzien van een opmaat gemaakte poffertjes dispenser.